snabbsummering vecka tjugo.

Har repat fina koreografier en timme tidigare varje morgon, gjort audition och haft filmkväll med den bästa Söderberg jag vet. Sett på storbildsrulle med knäppt avslutningsnummer i skolans Studio 4, gått på stan och skrattat så jag fått ont i magen, njutit av utanjacka-väder och ett sommardoftande Enskede. Jobbat, pluggat text, fixat hälsointyg och fyllt i ansökningsblanketter. Och så har jag läst ut Revolt som var ett värdigt avslut till en bra bokserie. På måndag börjar föreställningsveckan, nu är det bara slutspurten kvar.


extremely loud and incredibly close.


Maja kom över för att äta pizza med avokado och se filmen baserad på den jättejättebraa boken. Så fin var den. Och sorglig som sjutton. Kändes lite som att den kompletterade boken. Sevärd förstås, av uppenbara skäl.


härjedalingen.


Läser bok, sover och ser på film om vartannat. Har haft en varmimagen-helg, kramat på massa saknade människor och blivit impad av duktiga estettreor. Tack för den här gången Bollnäs, nu tillbaka till slutspurten.

 


påväg hem från skolan.

Idag köpte jag örhängen och en tavla på Myrorna för nästintill noll pengar. Tavlan är så galet söt och delar nu utrymme med andra fina saker, bland annat klockan jag köpte den här gången, på väggen ovanför min säng. Nöjd, nöjd, nöjd, nöjd... Dessutom hann jag förbi Pocketshop och handla Revolt. Sjukt spännande serie det där, synd bara att det går så snabbt när man inte kan sluta läsa.

all my friends are superheroes.

Mysigare får man leta efter. Så himla gullig men hjärtskärande kärlekshistoria. En perfekt läsautpåendag-bok. 108 sidor knäpp humor och läsglädje. Tips!

vad jag gjorde i helgen.

Sex tårtor blev det. Men så fyller ju tanten bara 50 en gång.


extremt högt och otroligt nära.


Om tioåriga Oskar Schell - uppfinnare, smyckesdesigner, amatörentomolog, frankofil, vegan, origamist, pacifist, slagverkare, amatörastronom, datakonsult och amatörarkeolog. Oskar är också sörjande, han förlorade sin pappa den 11:e september. Och nu vill han hitta svar.

Så himla, himla, himla fin. En kännsimagenochhjärtat-bok. Liksom kärleksfull och sorgsen och charmig på samma gång.  Läsvärd x typ en googolplex.