skottdagen.

Ögonfransönskade imorse att den här dagen skulle bli bästa på länge. Upp till bevis, liksom. Och ja, fransönskningar slår in.


hujedamig.

Känner mig nattfilosofisk. Sådär så det vore fint att komponera ihop lite poesi i en blå skrivbok typ.


bussresa i prickiga strumpor.

Är påväg upp till Bollnäs. Sportlov. Varvar Skins på datorn med Igelkottens elegans av Muriel Barbery som mamma tipsade om. Båda galet fina och knäppa, men på olika sätt.

Har visst inte skrivit särskilt mycket här på ett tag. De senaste nio dagarna närmare bestämt. Jobb varvat med skola tar upp all ledig tid, men inte nu längre. Bollnäs. Ska bli så bra att få krama på familj/vänner/husdjur och stämpla ut ett tag. 

Det var väl mest det jag ville säga. Hej och så. Typ see you around. Och hörs.


hobbe och jag.

how to make a animated gif

En braattha-person. Vet liksom inte hur världen skulle se ut annars. Lite så känns det.


hjärtedagen.

Jag och Matte for till Elli för att sova över. Vi lagade mat, tittade på Notting Hill och var allmänt turturduviga. Kladdkaka kändes som bästa efterrätten, för att inte tala om allt lösviktsgodis. Det är ju ändå bara Alla hjärtans dag en gång om året. Vi pratade om det mesta, skrattade högre än på länge och hade det allmänt fint. Bra kväll.



r.i.p



För att hedra Whitney Houstons minne typ...

värre igen.

Snorpapper och nässpray och värmedyna och sockor. Honungste och salamimackor och kan jang förstås. Galet tjurig över att missa en hel helgs arbete men på måndag MÅSTE det vara bra.

Önskar att jag kände mig lite mer såhär just nu:


läget/igår.

Har visst gått och blivit förkyld. Sådär hemskt snorig/ontihalsen/ontibihålorna-sjuk. Satt ned för första gången på en lektion igår och kände mig galet mesig. Men så är det ju faktiskt lite bättre idag.

På tal om igår, vilken himlarns fin kväll! For hem till Ina som just nu bor i största drömlägenheten med trägolv och sjuttoelva meter i tak, precis bredvid skolan. Vi lagade burritos, drack corona (i äkta mexikansk afton-anda), lyssnade på Lykke Li och pratade bort kvällen. Promenerade till Chinateatern och såg Dirty dancing också. Rätt mysig, långt ifrån det bästa jag sett men hejja Linus Wahlgren!

Nu är klockan sju. Frukostdags. Fysjutton vilken bra dag det här ska bli! Sådetså.

vad jag gjorde i helgen.




papper och sånt.


Fin kväll igår. Nu har jag skrivit klart brev och frågor som ska skickas med Danshögskolans ansökningsblankett. Känner mig rätt duktig faktiskt. Personbevis, betyg och arbetsintyg har kommit på posten också. Inte långt kvar nu.

uppdatering.

Sarah sov över. Abbey Road på vinylspelaren, tacosmiddag och några timmars struntprat var fint innan läggdags. Klockan ställes på 5.00 för rep i Globen 6.30. Jag sov på en jacka på ett stengolv i en halvtimme och sen fick vi stå på scenen/läktarn. Åka hem, äta tacosrester och sova igen. Snart promenerar jag över till Matte för middag och Melodifestival med henne och Elli i våra fina, svarta sparkdräkter. Som det ska vara.

dagens ungdom.

Påväg hem från Nike Blast idag.

Jag - Oj, jag glömde mobilen hemma.

Sarah (förfärad) - Skojjaru eller? Någon kan ju ha skrivit till dig!!

torsdag.

Igår. Piggtrötta tjejer i danssalen med massa hög musik och sjukt mycket skakarumpa. Sushi-lunch var gott och sen fick jag krama på lite Bollnäs-bor också. Hujedamig en sån fin dag!

att sjunga i regnet.

Ni vet det redan, men jag kan inte låta bli. Den här filmen är den vackraste, härligaste, mest kompletta jag sett. Donald O'Connor, Debbie Reynolds och Gene Kelly är sjukt underbara och jag tycker om den så himlarns mycket... Tänkte att här får ni lite mysig kvälls/frukosttv.











en bra dag.


Sarah fyllde år och vi firade med lunch på Koreana, shopping på Dans & Gymshopen och eftermiddagssemla på Vetekatten. Sjutton så fint en onsdag! Ett par nya teknikskor fick följa med hem också, efter mycket provande och övervägande fram och tillbaka. Kändes som det behövdes.

Imorgon repar vi igen. Flashmob, flashmob... Nu är det inte långt kvar. Det här kan bli bra, eller dåligt. Upp till oss!