tillvaron.

Jag lever mitt drömliv. Tränar, äter, sover och umgås med fina människor mest hela tiden. I veckan har jag förutom att träna varit på Romeo & Julia på Göta Lejon (älska Balettakademien som gav oss gratisbiljetter) och den var bara så himla underbar. Jag har också sovit över i superfinaste lägenheten på Södermalm med mina favorittjejer, ätit lunch på jättemysiga Café 60 och gått förbi Robyn på en bakgata påväg hem från skolan. Det mest fantastiska med det här livet är att jag får ha roligt jämt. I skolan gör jag det jag älskar mest av allt och när dagen är slut har jag inga läxor att ta med hem. Inte för att det hade fungerat med läxor, jag sover middag varje dag för att orka med kvällsklasserna och däckar när jag kommer hem igen på kvällen, men efter så mycket tid som jag lagt på studering under gymnasiet känns det skönt med mindre press. När jag är ledig är jag verkligen ledig, liksom. Nu är det helg vilket innebär vila. Jag har lagat mat, sovit, läst och sett på Kill Bill. Fina film. Imorgon är det tvättdag och på söndag megamys hos Ellinor i Tyresö. Helg. Och sen en till underbar vecka. Och en till efter den. Och efter den.

bloggfest.

Det var fredag och kusin-vitamin kom hit för att hälsa på. Vi gick till Ambassadeur för att äta buffé, dricka gratisdrinkar, titta på burleskshow och ta med oss en varsin goodiebag hem. Där fanns Kissie och lillebror Peter08 som naturligtvis kvällen till ära klätt sig i skjorta, kavaj och röda byxor... Innan vi for hem blev det sång och dans av Mimi OH och hennes crew och efteråt tog vi oss till Globen för att köpa glass till filmmys. Så som en fredagkväll ska vara.


måndag, tisdag.

Jag har åkt en hel del tunnelbana och kurat hemma med C-vitaminbrus, Kan Jang, honungsté, Esperitox, Vicks... Och en nedrans massa serier och filmer.

Jag har farit till Haninge med fina dansvänner och handlat på ett enormt ICA med världens sötaste syltburkar och den längsta godisdisk jag sett (som min mamma designat förresten, om någon av er missat det. stolt dotter...), lagat laxmiddag med jättegod sallad och pratat och skrattat och mått bra.

Jag har träffat finaste Linnéa, Maja, Christin och Sara som är i Stockholm ett par dagar. Sushibuffé till lunch kändes helt okej och att få kramas och prata lite behövdes innan de far iväg på tågluff. Tur att Christin stannar här i alla fall, annars vet man aldrig hur det hade gått.

Och så har jag varit hos Stockholms Ortopedservice och köpt ett par promenadskor, ett par träningspjucks och gjort undersökning samt avgjutningar till specialsulor. Mina veka fötter ska sluta göra ont, sådetså.


fixar-söndag.

Det här har varit en mysig dag. Om några veckor kanske jag tycker olika, men just nu är det så det känns. Söndag har utnämnts till min tvätt-, städ- och matlagningsdag. Jag har hängt kläder och gjort rent och komponerat ihop fyra små matlådor inför veckan som kommer. Att jag börjar känna mig krasslig drar dock ner på stämningen lite... Förståeligt eftersom jag spenderat en vecka med helt nya människor i förkylningstider, men sjukling och dans går inte ihop och missa skolan tänker jag inte göra. Kan Jang, C-vitamin och honungsté innebär förhoppningsvis en räddning. Det och tidig säng förstås. Godnatt.

tredje arbetsdagen.

Dessa fina fick jag av bossen. Numera står de i mitt kök och gör mig glad.

en vecka i huvudstaden.

Felix, läs inte.


Jag har flyttat hem, så känns det. Svettas rumpan av mig morgon som kväll, umgås med fina vänner och har det allmänt perfekt. I tisdags for jag och Christin till Skärmarbrink för att hälsa på Jocke och Moa i deras vackra lägenhet, drack söderté, lyssnade på musik och pratade bort kvällen. Christin hade med sig melon och världens godaste havssaltschoklad (tips), och allting var bara så nedrans mysigt. Igårkväll träffade jag tre andra favoriter, Matilda, Ellis och Sarah, för att äta mackor och kladdkaka med vaniljglass, dricka té och se på film. Jag är så himla lyckligt lottad. Det här är mitt år.