säg något snällt.


Det blir varmt i magen och jag kan inte sluta le. En så himla fin tanke, något sånt här borde man göra varje dag. Jag älskar Improv Everywhere.

stockholm.

Foto: Jennie Larsson

På mitt jobb får jag gratis efterrätt, god middag, träffa trevligt folk och så Rongedal förstås. Så var min första arbetsdag hos Münchenbryggeriet. Någon typ av galamiddag. Idag har jag jobbat på Tatueringsmässan - världens härligaste stämning. Imorgon samma sak och på måndag börjar skolan.

Färdiginflyttad och klar. Jag är hemma nu. Underbart.

i mitt huvud.

Det närmar sig flytt och allt jag kan tänka på är tapeter, inredning, packning, planering, prioritering... Och dans såklart. Underbaraste dansen som snart kommer vara mitt hela fokus. 29 augusti. Ny skola, ny stad, nya klasskamrater. Nystart. Stockholm. Äntligen.

öland.

Älskade, älskade Öland. Vi har farit till Löttorp och ätit på Lammet & Grisen (allvarligt, godare kött finns inte), spelat sällskapsspel såsom Harry Potter-Cluedo (stenballt) Taboo, kort, Scippo och Geni (skrattade ihjäl oss åt Ludde som trodde det italienska helgonet vi firar i december var Tomten, han börjar åttan i höst), solat och badat och bara gjort ingenting. Jag har också hunnit hälsa på Saga, Tove och Karin som jobbar här i Köping i sommar. Finfint sammanträffande, liksom.

De är bra, mina kuisner. De här på Öland och de hemma i Bollnäs. Jag säger det kanske ofta, men så finns det saker som måste upprepas just sådär många gånger. Jag är så nedrans lyckligt lottad.