efter kanske världens bästa helg.

Jag skulle precis beställa mat på restaurangen nära skolan då han kom inrusande, hals över huvud. Det tog flera sekunder innan jag insåg vem det var, han skulle ju vara i Göteborg på någon workshop nu? Istället blev det matlagning, film, promenader, fik, middagar, bio, Romeo & Julia och en nedrans massa struntprat. Så som det är mest hela tiden när det är vi.

Felix. Ibland lite för bra för att vara sann t.o.m... Och den här gången fick han verkligen till det. Tack för födelsedagspresenten.

(PS: Vi snubblade över Hugo Samuelssons look alike.)

 


höstdagar i en annan värld.

Det var spänning. Äventyr. Långa nätter. Vackra gator och torg. Starbucks. Shopping. Krashna holka. Dödskallekyrkan. Femvåningsdisco. Äckligt bröd och konstig husmanskost. Sleeping beauty. Judiska kyrkogården. Onda klackar. Ernst.

Det var galet. Och det var vi. Här är minnen, mest från en särskild kväll...










hej igen.

Det är mörkt ute. Utanför fönstret alltså. Sådär bäcksvart så man nästan tror att det inte finns någonting där. Jag har sockor på mig som tur är, världen känns mindre skrämmande med varma fötter...

Det var ganska länge sedan jag skrev sist. Har hänt rätt mycket sedan dess, t.ex. hälsade Hanna och Lin på i veckan. Här och på skolan. Finbesök, liksom. Trerätters-middag, matlåda och två (!) chipspåsar bjöd de på också. Att åka hem och klaga på studentkassan under lovet är rätta taktiken märker jag.

Jag har gått och blivit sjuk. Sådär dålighalsochhost-sjuk som mest bara irriterar. Imorgon tänker jag i varje fall gå Vals klass och på tisdag Adrienne, ev. yogan om jag mår bättre. Förra veckan blev jag så trött i kroppen, särskilt armarna, att jag knappt orkade lyfta dem efter jazzklassen på fredagen. Här får man för att man inte tränade under lovet. Men mycket har fallit på plats efter lite vila känner jag. Sånt som motiverar.

Nåja, dags att lägga sig. Värmekudde, hostmedicin, vicks och en extra filt borde göra tricket. Godnatt gott folk. Imorgon tar vi världen.