tjoho.

Ikväll ska vi ha kul!

söndag.

Jag for till Dramatiska högskolan för att agera moraliskt stöd åt duktiga Elli. Det var sökningsdags och i samma provgrupp var David Larsson från Bollan, otippat som sjutton! När allt var över, hon gjort sin grej, for vi in till stan, åt lunch, tittade i affärer, fikade och åkte sen vidare till skolan för att se Suarez Moving Project med massa fina klasskompisar. Riktigt, riktigt bra föreställning. Inspirerad som satan. Värd dag.

london.

Jag for till centralen från skolan efter en underbar modernlektion. Mötte Bert Karlsson på väg till t-banan och tyckte (som den äkta lantis jag är) att det var lite kul. Finaste, knäppaste boken fick följa med också. Är så galet fast.

Vi såg Billy Elliot och We will rock you som båda var sådär pirrimagen/rysikroppen-fantastiska, promenerade hela dagarna och jag hittade massa vackra, begagnade kläder att ta med hem.

En gubbe tyckte sommaren var inne redan nu och det var ganska roligt. Om dagarna åt vi fish n chips, tapas och sushi.

Världens största Apple Store fick sig ett besök för lite gratissurfning och sen var det dags att åka hem. Bästa resan på länge. Fysjutton som jag vill tillbaka!


hon är glad för hon är nöjd.

Poletten föll ner ännu några centimeter på baletten idag, så jäkla skön känsla. Vi hade ballaste modern-vikarien och får ha henne veckan ut. Jag har hämtat pass, handlat mat, köpt present och städat. Lagat vad som blev världens godaste måndagsmiddag, sett på film och haft det allmänt mysigt. Har också hunnit knåpa ihop ett personligt brev och listat en sök-runda. Fet klapp på axeln tycker jag. Godnatt alla fina.

fredag.

Vill mest bara säga godmorgon och åh så fina vänner jag har. Igårkväll fick jag krama på de här favvisarna, äta ute och ta igen. Vi insåg liksom hur länge sedan det var och hur mycket det behövdes. Som jag saknat dem, alla tre, och två blir kvar i staden vilket känns sjukt vackert. Bästa kvällen. Mer sånt.


fiffig reklamfilm.



För er som inte sett ännu. Härligt, Levis.

att göra skillnad.

Tänk så många månader jag tjatat om detta, så idag var det dags. Blodcentralen på söder fick sig ett besök och nu är hon testad och klar. Nästan i alla fall. Fascinerad som få såg jag på hur blodet strömmade ut ur min arm och in i de små provrören. Fick koll på blodtryck, vikt och längd med. Tittade i blodgivningsbroshyren (som om det behövdes efter att ha lusläst hemsidan), fikade och såg på tv en stund. Om några veckor kommer testresultaten tillbaka. Hoppas, hoppas.

tiden är nu för förändring.



En värd halvtimme ur ditt liv. Tillsammans är vi starka.

lyckorus.

Ibland inser man hur jäkla bra man har det. Som när pappa ringer och frågar om vi ska ta en långhelg i London nästa vecka för att se We will rock you, äta gott och titta i affärer, bara han och jag. Åh! Så himla, himla fint!


världens bästa lov.

Jag har hunnit läsa en massa, ätit på Spicy Cow med pappas familj och hemmagjord sushi hos mamma, gått långa promenader, lunchat på Krokanen med Kristo och Jossan, besökt Glössbo, sett hundra avsnitt av Skins, dansat med HDT, knåpat ihop CV:n, haft taigen-kväll med Hanna, klippt topparna, tittat på disney och ätit half baked hos kusin-vitamin, rivit tapeter i nya huset, köpt massor av fina secondhand-kläder för nästan inga pengar alls, sett Rec med lillebror och haft mellokväll hos Kristoffer innan utgång som slutade med massa välbehövda hejdå-kramar.... Det har varit så fasligt bra alltihop. Nöjd tjej.