för vi har tagit studenten.

Fyfan vad vi är bra!



efter götet.

Vi bodde hos jättesnällaste Pontus som lagade oss american pancakes redan första kvällen, lånade ut filmer och stängde av när vi somnat, lärde oss åka spårvagn och, tillsammans med fina Therese, tog med oss på 3D bio.

Vi dansade och åt och sov och dansade lite mer. Sökte Balettakademiens yrkesutbildning i Göteborg. Nervositet och spänning i tre dagar och som vi skrek och hoppade när vi kom in båda två. Galet. Det här var värt att missa balen för.

Nu sitter jag i morfars hus i Stockholm igen. Fina han som köpt mig sushimiddag för att fira, och Kerstin som lagat jordgubbsefterrätt. Vad jag trivs här. På söndag är jag hemma igen och på tisdag är det student. Det går fort nu.


göteborg.

Hejdå Bollnäs. Nu tar jag bästa vän i handen och far till Göteborg.
Vi missar balen men vad gör väl det om hundra år? Vi gjorde vår egen istället.


partaj.

Igår hade jag roligt. Nedrans kul faktiskt och jag tackar och bockar och så. Frukost-picknick på Långnäs var mysig start på dagen trots kalla vindar. Jag tycker om, om, om...

igår och så.

Det var klassens sista föreställning - Nostalgikonsert i Bergvallhallen, och åh så fint det blev! Efteråt for vi till Långnäs och spenderade kvällen i varma sommarvädret. Jordgubbar, lek, gitarr- och munspelsmusik, vackra röster... Klockan hann bli tolv innan vi packade ihop och cyklade hem. Somnade bums, utan film eller ljud i öronen, och vaknade inte av klockan imorse. Så gott har jag nog inte sovit på år.